Mezőgazdaság, környezetvédelem

Kertész, parkgondozó kollégát keresünk Nyírbátorban

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Nyírbátor
2019. 08. 21. 15:28
Jelentkezem

Cégünk, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye meghatározó kertészeti vállalkozása, nyírbátori gyárterület kertészeti fenntartási feladatainak az ellátásra keres rátermett, önálló munkavégzésre alkalmas munkavállalót.

 

A munkavégzés során elengedhetetlen a fenntartáshoz szükséges kertészeti ismeretek megléte (különböző ápolási munkák szükségességének, növények betegségének felismerése, stb.), és a fenntartás során alkalmazott gépek és az öntözőrendszer használatának, üzemeltetésének az ismerete. 

Cégünk leendő kollégájának minden szakmai támogatást megad, de az önálló munkavégzés során elvárjuk, hogy a munkavállaló a felmerülő problémákat, észrevételeket a munkavégzése során észrevegye, és azokat jelezze.

 

Olyan embert keresünk hosszú távra, aki a rábízott területet sajátjának érzi, és ekként is tartja fent.

 

Feladatok: a gyár zöldfelületeinek és közterületeinek hulladékmentesítése, gyep-gondozás, öntözőrendszer karbantartása, metszés, gyommentesítés, vegyszeres növényvédelem, zöldfelületek tápanyagellátása, belső növények öntözése, télen csúszásmentesítés.

Bérezés: megegyezés szerint

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.